More Website Templates @ TemplateMonster.com - July 28, 2014!

About Us

AL FATH Global Resources merupakan sebuah agensi yang bernaung dibawah Ahli Kumpulan Maybank iaitu Etiqa Takaful Berhad yang diketuai oleh Agency Director En Anuar Bin Mohkilisan. Sejarah Etiqa bermula pada tahun 2005 apabila Maybank Ageas (dahulu dikenali sebagai Mayban Ageas), insurans Maybank dan takaful yang merangkumi Mayban General Assurance, Mayban Life Assurance
dan Mayban Takaful bergabung dengan Malaysia National Insurance Berhad, syarikat insurans kebangsaan terbesar Malaysia
dan anak syarikatnya, Takaful Nasional Sdn Bhd, penyedia Takaful terulung di Malaysia. Pada akhir 2007, kami menjadi Etiqa, syarikat insurans korporat terkemuka di Malaysia. Di AL FATH Global Resources kami mempunyai beberapa Consultant yang terlatih dan berwibawa yang terdiri daripada pelbagai jenis latar belakang pendidikan. Disini juga kami melahirkan Gen Y yang berkualiti serta Gen Y yang berguna pada masa akan datang. Gen Y yang mampu meraih pendapatan RM 10,000 pada setiap bulan. Disini kami adalah seperti satu keluarga dan bekerja secara TELUS, JUJUR & BERWIBAWA.

Apa yang kami tawarkan pada anda?

1
Di AL Fath Global Resources kami menjanjikan pengalaman kerja yang menankjubkan dengan waktu bekerja yang fleksibel serta suasana kerja yang aman dan ceria. Kemudahan yang lengkap serta kedudukan office yang strategik.
2

Di AL FATH Global Resources kami menyediakan produk yang berkualiti dan dijamin akan membantu anda di masa akan datang. Disamping itu, produk yang ditawarkan oleh pihak kami adalah 100% berlandaskan islam.

3
Kami percaya jika anda meyertai kami di AL FATH Global Resources anda akan dapat menjana income yang sangat lumayan. Di sini kami akan membantu anda untuk menjana income yang anda inginkan. "JOM SERTAI KAMI"

MOHD ANUAR BIN MOHKILISAN

Agensi Director AL FATH Global Resources

Certificate Civil Engineering, POLISAS

NUR ZAHIRA BINTI ZAIDI

Assistant Sale Manager

Diploma Business Study, KPTM
MAZLAN BIN IBRAHIM

Assistant Sales Manager

Electrical Engineering, UTM

AHMAD USAID BIN ZULKIFLI

ADVISOR

Degree Mechanical Engineering, UNIKL


NURUL AMNI BINTI ZAIDI

ADVISOR

Degree Bioprocess, UIA

NUR RAIHAN BINTI MOHD NASIR

ADVISOR

Diploma Accounting, UITM

www.000webhost.com